Prefab Daken

Meer info? Neem contact met ons op! Mail ons

Uniek in de markt gebruiken wij als basis voor onze prefab daken de nieuwste generatie volwaardige sandwichpanelen van Kingspan Unidek B.V. Met de Unidek sandwichelementen als halffabricaat stellen we grote volwaardige prefab daksegmenten samen welke af fabriek voorzien kunnen worden van o.a. panlatten, afschuiflatten, dakraam- en dakkapelsparingen, zelfdragende hoek- en kilkeperafschuiningen, scharnierende nokverbinding, verjongde overstekken. enz. enz. Ook het af fabriek inbouwen van dakramen, het aanbrengen van zonnecollectoren en het o.a. meeleveren van prefab dakkapellen behoort tot de mogelijkheden.

Wij combineren zo onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van daken met de vele voordelen van een prefab (scharnier)kap met daarbij opgeteld de unieke producteigenschappen van de hoogwaardige Unidek sandwichelementen.

We leveren onze prefab daken met toebehoren in geheel Nederland voor zowel kleinschalige projecten als voor de seriematige bouw. Ook complexe dakvormen kunnen wij dankzij onze 3D engineering (HSB-CAD) en flexibele productiemogelijkheden met CNC gestuurde zaagmachines zondermeer realiseren.

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden het gehele traject vanaf het eerste advies, de offerteaanvraag, het uitgebreide legplan (in 3D) met details en de werkvoorbereiding tot en met de productie en de nazorg. Het legplan kan ook in 3D en desgewenst als IFC model (voor uw BIM) worden aangeleverd. Een traject waarbij de kwaliteit en het nakomen van afspraken voorop staat.